Strategiseminar

I vår ble det gjennomført et større arbeid for å kartlegge hvilken posisjon Bergen kan og bør ta som om studie- og kompetanseby. Styret til Utdanning i Bergen har nå vedtatt en posisjon som vi i fellesskap skal jobbe videre med.

 1. Tid:

  18. november 2019 kl. 08:30 – 15:45

 2. Arrangør:

  Utdanning i Bergen

 3. Sted:

  Terminus Hall, Grand Hotel Terminus

 4. Anbefales for:

  Ledelse og kommunikasjonsressurser hos medlemsinstitusjonene.

Prosjektet er svært ambisiøst. Opp gjennom årene har det vært flere slike initiativ som i varierende grad har lyktes. Svarene på hvordan vi skal lykkes denne gangen, mener vi vi må finne sammen. Det vi skal vi formidle og forvalte i fellesskap, må vi også forme i fellesskap.

18. november inviterer vi derfor alle medlemsinstitusjoner til strategiseminar. Vi har invitert en ekspert som har jobbet tett på kunnskapssektoren i flere land, og hun skal hjelpe oss på veien.

Tid Program
08:30 – 12:00 Del 1: Her skal vi sammen definere hvorfor dette er viktig, og hva vi kan oppnå gjennom en samlet kommunikasjon.
12:00 – 12:45 Lunsj
12:45 – 15:45 Her skal vi se nærmere på hva dette kan betyr i praksis, og drøfte hvilke behov og tiltak som trengs.


Vi oppfordrer til deltakelse hele dagen. Det er særlig viktig at ledelsen og de som jobbe strategisk er tilstede før lunsj. Etter lunsj trengs det spesielt personer som jobber med det kommunikasjonsfaglige.


Påmelding: