Foto av elever på Åpen dag.

Åpen dag 2020

Åtte studiesteder åpner dørene for alle som er nysgjerrige på studier i Bergen. Velg blant over 100 studieprogram, og prøv deg som student for en dag. Bli kjent på campus, møt studenter og få en forsmak på hva som venter.

 1. Tid:

  8. februar 2020 kl. 11:30 – 10. februar 2020 kl. 23:55

 2. Arrangør:

  Utdanning i Bergen

 3. Sted:

  Studiestedene i Bergen

 4. Anbefales for:

  Alle som er nysgjerrige på studier i Bergen.

Påmelding på opendag.no fra 2. desember

Åpen dag går over tre dager, og over 200 arrangement inngår i programmet. Studiestedene du kan besøke er:

 • Universitetet i Bergen
 • Høgskulen på Vestlandet
 • NHH
 • Handelshøyskolen BI
 • NLA Høgskolen
 • Høyskolen Kristiania
 • VID vitenskapelige høgskole
 • Fagskolen i Hordaland

Lørdag 8. februar:

Åpen dag – Student for en dag

Programmet på lørdagen er spesielt tilrettelagt for deg som kommer utenfra Hordaland. Arrangementene på lørdagen er også åpne for andre deltakere, for eksempel voksne deltakere som ikke har mulighet til å delta på mandagsprogrammet, eller elever som ønsker å ha med seg foreldre på Åpen dag.


Søndag 9. februar:

Åpen dag – Studieklar

Programmet foregår på Studentsenteret i Bergen. Her kan du lære mer om hva det vil si å være student og tips til å håndtere overgangen fra elev til student. Det blir blant annet workshops om studievalg, informasjon om studier i utlandet og foredrag om studiemestring. Videre vil det være stands der man kan møte studiestedene og få veiledning og svar på spørsmål knyttet til opptak.


Mandag 10. februar:

Åpen dag – Student for en dag!

Her får du mulighet til å oppleve hvordan det er å være student. Du kan delta på forelesninger, snakke med studenter og se campus. Alle arrangement på mandagen skal også inneholde informasjon om fremtidige arbeidsmuligheter.

Mandagsprogrammet er tilrettelagt slik at du får mulighet til å besøke tre ulike studieprogram i løpet av dagen, enten ved samme studiested eller ved flere ulike studiesteder


Påmelding

Påmelding på www.opendag.no fra 2. desember kl. 10:00. I fjor ble mange arrangement fulltegnent, så det er lurt å være tidlig ute med din påmelding.

Kom på Åpen dag i Bergen og blir sikrere på ditt studievalg!