Foto av Solstrand Hotel.

Rådgiverseminar 2019

Temaet for årets seminar er «Smart utdanning». Hvordan preger ny teknologi og digitalisering utdannings- og arbeidslivet i dag og i fremtiden? Hva slags kompetanse trengs i en ny teknologisk hverdag?

 1. Tid:

  29. oktober 2019 kl. 09:00 – 30. oktober 2019 kl. 15:00

 2. Arrangør:

  Utdanning i Bergen

 3. Sted:

  Solstrand Hotel & Bad, Solstrandveien 200, 5201 Os

 4. Anbefales for:

  • Ungdomsskolerådgivere
  • Lærere som underviser i utdanningsvalg
  • Rådgivere i videregående skole
  • Rådgivere i voksenopplæringen
  • Studieveiledere i universitets- og høgskolesektoren
  • Karriereveiledere knyttet til karrieresentre eller NAV

  Obs! Seminaret er fulltegnet.

 5. Kategori:

  Rådgiverseminar

Velkommen til Solstrand!

I år igjen inviterer vi til rådgiverseminar på Solstrand Hotel & Bad, som er kjent for sin gode mat, nydelig utsikt og en fantastisk velværeavdeling.

Obs! Seminaret er fulltegnet og påmeldingsskjemaet er stengt.

På årets seminar får du høre spennende innlegg om behovet for digital kompetanse i fremtidens arbeidsmarked. Videre vil vi utforske teknologiens konsekvenser for skolehverdagen og undervisningen på universitet og høyskoler. Hvordan jobber vi for å forberede ungdom på en digital arbeidshverdag?

På dag to kommer blant annet Mobbeombudet for å snakke om ungdom og digital dømmekraft, Spillpedagogene vil gi deg en innføring i hvordan spill kan brukes i undervisning og psykolog Malin Wuttudal fra Spill sunt kommer for å snakke om hvordan vi kan veilede ungdommer som sliter med spillavhengighet. 

Se hele programmet

Reiseinformasjon

Trenger du hjelp til å finne veien til Solstrand? Her finner du reiseinformasjon

Programmet for årets seminar begynner kl. 09.30, slik at tilreisende som reiser om morgenen skal ha mulighet til å komme frem til seminaret i tide. Vi anbefaler at de med spesielt lang reisevei ankommer Solstrand kvelden før seminarstart (se pakke 2 i prisoversikten nedenfor). 

Påmelding

På årets seminar kan du velge mellom fem ulike pakker når du melder deg på. Rammeavtalen med Solstrand innebærer at flest mulig overnatter på hotellet under seminaret. Derfor er det svært få tilgjengelige plasser i pakke 3, 4 og 5, som er uten overnatting. Dersom du ønsker å bestille en pakke uten overnatting må du ta særskilt kontakt med oss på utdanningibergen@uib.no

Med overnatting

 • Pakke 1: Begge seminardagene og én overnatting.
  Pakken inkluderer hele seminaret med dagpakke, overnatting, frokost, inngang til velværeavdelingen på hotellet og festmiddag på kvelden tirsdag 29.10. Kr 2 495,-
 • Pakke 2: Begge seminardagene og to overnattinger.
  Pakken inkluderer hele seminaret med to overnattinger. Overnatting 28.10 og 29.10. Prisen inkluderer frokost, festmiddag på kvelden 29.10, inngang til velværeavdelingen på hotellet og dagpakke under hele seminaret. Pakken anbefales spesielt for de med lang reisevei, slik at man ankommer Solstrand dagen før seminarstart. Kr 4 295,-

Uten overnatting

 • Pakke 3: Begge seminardagene uten overnatting og uten festmiddag.
  Inkluderer lunsj og dagpakke på begge seminardagene. Kr 1 250,-
 • Pakke 4: Kun seminardeltakelse tirsdag 29.10. 
  Inkluderer lunsj og dagpakke på seminardagen. Kr 650,-
 • Pakke 5: Kun seminardeltakelse onsdag 30.10.
  Inkluderer lunsj og dagpakke på seminardagen. Kr 650,-

Utdanning i Bergen subsidierer deler av dagpakkene og festmiddagen til deltakerne som bestiller begge seminardagene med overnatting. Resten av utgiftene knyttet til hotell og opphold må deltakerne dekke selv. Det faglige seminarinnholdet blir dekket av Utdanning i Bergen. Prisene for de ulike pakkene går utelukkende til å dekke hver enkelt deltakers lunsj, pausemat og lignende.

Viktig informasjon om betaling
Dersom du bestiller pakke 1 med én overnatting eller pakke 2 med to overnattinger, skal du betale på hotellet når du sjekker ut ved seminarslutt. Dersom du ikke møter, vil du få faktura for pakken du har bestilt etter arrangementet. Alle som bestiller pakke 3, 4 eller 5 må forhåndsbetale ved påmelding. 

Merk at påmeldingen er bindende.
Din betaling vil ikke bli refundert om du blir hindret fra å delta. Du står fritt til å overføre din påmelding til en kollega dersom du ikke har mulighet til å delta.