Rådgiverseminar 2022 - for ungdomsskoler og UH Ledige plasser igjen! Ta kontakt med hei@utdanningibergen.no!

Rådgiverseminaret er endelig tilbake etter koronapause! Vi har gleden av å invitere rådgivere fra hele landet til seminaret som har blitt en over ti år lang tradisjon.

 1. Tidspunkt:

  23. mars 2022 kl. 09:00

 2. Arrangør:

  Utdanning i Bergen

 3. Anbefales for:

  Rådgivere og lærere i ungdomsskolen.
  Studieveiledere i universitets- og høgskolesektoren.
  Karriereveiledere knyttet til karrieresentre eller NAV.

Før covid-19 var pågangen til rådgiverseminaret stor. Som en prøveordning for 2022 kjører vi derfor to seminarer etter hverandre, hvor programmet er spisset mot rådgivere som jobber på ulike områder. Det vil likevel være noen foredrag som går igjen på programmet. 

21.- 22. mars - rådgivere i videregående skoler og studieveiledere fra Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner
23.- 24. mars – rådgivere i ungdomsskoler og studieveiledere fra Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner

Programmet

Se programmet her

Verden er global, fleksibel og i stadig utvikling. Mulighetene er uendelige, men er de for alle? Hvordan kan vi forstå de elevene og studentene som faller utenfor, og hva kan vi gjøre for å få dem tilbake? Hvilke verktøy finnes for å navigere i egen utdannelse og arbeidsliv?

På dette rådgiverseminaret utforsker vi inkludering og livsmestring i utdannelse og arbeidsliv. Fra ulike perspektiv og bidragsytere, ser vi på hvordan faget utdanningsvalg, karrierelæring, karrierekompetanse og kvalitetsrammeverket brukes som konkrete verktøy – i en verden som krever livslang læring.

 

Priser

Med overnatting- 3.590*
Prisen inkluderer: overnatting på første seminardag i enkeltrom, deltakelse på to seminardager, 3-retters middag, 2 lunsjer, 1 frokost, pausemat på seminaret, tilgang til Solstrand Bad, faktureringsgebyr og parkering.

Uten overnatting - 2.190*
Prisen inkluderer: deltakelse på to seminardager, 3-retters middag, 2 lunsjer, pausemat på seminaret, faktureringsgebyr og parkering. (Obs, det er få plasser tilgjengelig uten overnatting).

Ankomst før seminaret?

Hvis du har behov for overnatting før seminardagen er prisen for ekstraovernatting 1880*,- i enkeltrom inkludert frokost.

* Med forbehold om det ikke kommer endringer i offentlige skatter og avgifter.

Påmelding

Påmeldingen er åpen allerede nå og stenger 21. januar. Det er begrenset med plasser og seminaret kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen utløper.

Merk at påmeldingen er bindende.
Dersom du blir hindret fra å delta, blir du viderefakturert for utgiftene knyttet til hotellet som ikke kan avbestilles. Du står fritt til å overføre din påmelding til en kollega dersom du ikke har mulighet til å delta.

Spørsmål

Har du spørsmål om seminaret? Ta kontakt med hei@utdanningibergen.no.