Rådgiverseminar 2022 - for vgs og UH

Rådgiverseminaret er endelig tilbake etter koronapause! Vi har gleden av å invitere rådgivere fra hele landet til seminaret som har blitt en tradisjon i over 10 år.

 1. Tidspunkt:

  21. mars 2022 kl. 09:00

 2. Arrangør:

  Utdanning i Bergen, Vestland Fylkeskommune

 3. Anbefales for:

  Rådgivere i videregående skole

  Rådgivere i voksenopplæringen

  Studieveiledere i universitets- og høgskolesektoren

  Karriereveiledere knyttet til karrieresentre eller NAV

 4. Ekstern arrangementside:

  Påmelding

Før covid-19 var pågangen til rådgiverseminaret stor. Som en prøveordning for 2022 kjører vi derfor to seminarer etter hverandre, hvor programmet er spisset mot rådgivere som jobber på ulike felt. Det vil likevel være noen foredrag som går igjen på programmet.

21.- 22. mars - rådgivere i videregående skoler og studieveiledere fra Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner
23.- 24. mars – rådgivere i ungdomsskoler og studieveiledere fra Utdanning i Bergens medlemsinstitusjoner

Programmet

Programmet finnes her

Tema for seminaret er karrierelæring, livsmestring, inkludering og livslang læring. Programmet er fortsatt under utvikling, men det er bekreftet at vi får bidragsytere som vil dele av kunnskapen sin om karrierelæring og livsmestring, karriereveiledning og kvalitetsrammeverket, inkludering i rådgivningen og perspektiver rundt fleksibel opplæring.

Meld deg på her

Priser

Med overnatting- 3.590*
Prisen inkluderer: overnatting på første seminardag i enkeltrom, deltakelse på to seminardager, 3-retters middag, 2 lunsjer, 1 frokost, pausemat på seminaret, tilgang til Solstrand Bad, faktureringsgebyr og parkering.

Uten overnatting - 2.190*
Prisen inkluderer: deltakelse på to seminardager, 3-retters middag, 2 lunsjer, pausemat på seminaret, faktureringsgebyr og parkering. (Obs, det er få plasser tilgjengelig uten overnatting).

Ankomst før seminaret?

Hvis du har behov for overnatting før seminardagen er prisen for ekstraovernatting 1880*,- i enkeltrom inkludert frokost.

* Med forbehold om det ikke kommer endringer i offentlige skatter og avgifter.

Påmelding

Påmeldingen er åpen allerede nå og stenger 21. januar. Det er begrenset med plasser og seminaret kan bli fulltegnet før påmeldingsfristen utløper.

Merk at påmeldingen er bindende.
Dersom du blir hindret fra å delta, blir du viderefakturert for utgiftene knyttet til hotellet som ikke kan avbestilles. Du står fritt til å overføre din påmelding til en kollega dersom du ikke har mulighet til å delta.

 
Spørsmål

Har du spørsmål om seminaret? Ta kontakt med hei@utdanningibergen.no.