God stemning hele uken på Kvarteret

Foto:

God stemning hele uken på Kvarteret

Skrevet av: Daniel Nygård

Foto:

- Det skjer noe hver dag hele uken nå i starten. Jeg anbefaler alle nye og gamle studenter å ta turen innom, sier Marita Vikingstad.

Det Akademiske Kvarter starter semesteret med et brak når kulturhuset tar i mot faddergrupper fra Universitetet og de andre institusjonene denne uken. Mens noen arrangementer kun er for deltakere i fadderuken, lover PR-ansvarlig Marita Vikingstad at det er mer enn nok å finne på også for mer erfarne studenter.

- Puben Grøhndals i 1 etage, Stjernesalen og Halvtimen vil med kun få unntak være åpen for alle hele uken. Hos oss får du gratis kaffe i hele august, og vi kan tilby både lunsj og middagsretter til studentvennlige priser. Du kan også stikke innom for å ta med en kaffekopp før forelesning, så slipper du køen på 7/11.

På lørdag blir det semester kick-off og høstens første helhus. For 50 kroner får du konsert, debatt og dansegulv. I tillegg røper Vikingstad at det kommer en tryllekunster.

- I tillegg er dette kvelden våre hovedarrangører slipper sine program for høsten. Konsertarrangørene RF og ASF forteller hvilke musikalske godbiter du kan få med deg, Samfunnet hvilke debatter og foredrag de skal holde, og Filmklubben hvilke filmer som vises i kinosalen vår Tivoli.

Kvarteret er drevet av frivillige studenter. Det gjør at de kan holde prisene nede, og tilby spennende menyer både fra kjøkkenet og i baren.

- Vi er selv studenter, og vet at det ikke er alltid du vil betale i dyre dommer for et måltid. Vårt mål er å ta vare på studentene i Bergen, og det inkluderer både god mat og drikke, uttaler Vikingstad.

--

For fullstendig program på Kvarteret, se: http://kvarteret.no/program/

blog comments powered by Disqus

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss