Transport i Bergen

Foto: Student Bergen

Transport i Bergen

Skrevet av: Student Bergen

Foto: Student Bergen

Sentrum i Bergen er kompakt og oversiktlig, og gjør det lett å komme seg rundt til fots. Skal du reise lenger er det Skyss som administrerer lokalbuss- og banetilbudet i Bergen.

Lokalbuss og bane

Skaff deg Skysskortet eller Skyssappen. Kortet bestilles på nett eller på kundesenteret på Bergen busstasjon. Til kortet kan du laste alle produkter, og det kan fylles på både på automater og hos bussjåføren. I appen kan du kjøpe alle produkter, inkl. nattbillett. Trekkes fra bankkort eller mobilregning. 

Enkeltbilletter kan forhåndskjøpes på billettautomat, i Skyss billett-app, på Skyss kundesenter, 7-Eleven, Deli de Luca, Narvesen, Bunnpris, Ica, Matkroken og Rimi. Billettautomatene er plassert ved store holdeplasser og på alle Bybane-stopp. Merk at dersom du kjøper direkte på bussen, blir det et tillegg i prisen på 14,-

Forhåndskjøpte enkeltbilletter for reiser innenfor Bergen har enhetstakst. Det er ikke mulig å kjøpe billetter hos føreren på Bybanen.

For kjøp, informasjon om priser og rutetabeller: skyss.no

Nattbillett

Alle stamlinjer og enkelte andre linjer har nattavganger i helgene, merket med N i rutetabellen. Dette gjelder også Bybanen. 

Hordaland utenfor Bergen

Skyss administrerer også busstilbudet og båttilbudet for Hordaland forøvrig. Her er prisene bestemt av et sonesystem, slik at billettprisen vil være avhengig av hvor du reiser til og fra.

Lokaltog kjøres av NSB, med destinasjon Arna og Voss - Myrdal. Regiontog til Oslo.

 


Taxi i Bergen

Bergen Taxi: 07000 http://www.bergentaxi.no/

Bryggen Taxi: 55 70 80 90 http://www.bryggentaxi.no/

Norgestaxi: 08000 http://norgestaxi.no/

Taxi 1: 05501 http://www.taxi1.no/

Christiania Taxi: 02 365 02365.no/bergen/priser

 

Partnere

Kontakt

Følg oss