Bergen Student Fjord Cruise

Har du lyst til å bli kjent med studenter fra andre studiesteder og land, samtidig som du får sett vakker norsk natur?

  1. Tid:

    7. september 2019 kl. 12:30 – 18:00

  2. Arrangør:

    Utdanning i Bergen

UTSOLGT Se Facebook-event

Bli med Utdanning i Bergen på båttur rundt Osterøy og inn til lille Modalen. Dette er en flott mulighet til å oppleve den fine og varierte naturen rundt Osterøy, Nord-Europas største innlandsøy. Vi stopper i Modalen, en liten bygd med fossefall og sandstrand. Ta gjerne med badetøy om du vil ha en dukkert i fjorden.

Program

Tid Sted
12:15 Registrering på Dreggekaien, Bryggen.
13:00 Avgang Dreggekaien. Båten venter ikke om du kommer for sent.
14:30* Ankomst Modalen*
16:30* Avgang Modalen*
18:00* Ankomst Bergen*

* Tidene er omtrentlig og kan påvirkes av værforhold. Kapteinen vil informere om nøyaktig avgangstid fra Modalen underveis på turen. Dersom du ikke er tilbake på båten når den drar fra Modalen, må du komme deg hjem for egen regning.

Billettpriser

175,- for studenter ved UiB, HVL, NHH, NLA, BI, HK og VID.
250,- for studenter ved andre studiesteder.
350,- for gjester av studenter som deltar på turen.

Mat og drikke

Snacks og drikke kan kjøpes i kiosken ombord i båten. Du kan også ta med egen mat. Båten har skjenkebevilling. De som ønsker kan kjøpe alkoholholdig drikke om bord. Det er ikke tillatt å innta medbrakt alkoholholdig drikke.

Kanselleringer

Hvis du blir forhindret fra å delta på arrangementet, har vi dessverre ikke anledning til å refundere billetten din. Mot et gebyr på 45,- kan du overføre billetten din til en annen person (gjelder kun frem til 1. september). Dersom denne endringen medfører en dyrere priskategori, må differansen betales. Det blir ingen refusjon dersom endringen medfører en rimeligere priskategori.

Spørsmål?

Ta kontakt med: utdanningibergen@uib.no

Kjøp billett her