Oppvarmet utebasseng i Nordnesparken. Foto.

Badeplasser

Bergen har flotte bademuligheter i sjø og ferskvann.

Alle badeplasser i Bergen

Se kommunens oversikt over alle offentlige badeplasser i Bergen med målinger av vannkvaliteten.

Svømmehaller

Foretrekker du å bade innendørs? Sjekk Bergen Kommune sin liste over svømmehaller. Husk også at AdO arena er tilgjengelig for alle hele uken. 

Nordnes Sjøbad

Nordnes sjøbad ligger i Nordnesparken i Bergen, og har stupetårn og oppvarmet basseng. Sjøbadet er nabo til Akvariet og har gangavstand til byen. Bassenget er et utendørs 25-meters saltvannsbasseng som vanligvis holder 25 grader, men dette kan variere. Bassenget har fleksible åpningstider etter vær og vind. Det ligger idyllisk til ytterst på pynten av parken mot vest, og du går inn i bassengområdet fra trapper i parken ovenfor. Det er også tilgang til sjøen herfra, hvor de har eget stupebrett rett ut i fjorden. Gjeldende åpningstider for Nordnes Sjøbad.

Skomakerdiket

Ferskvann på Fløyen like ved Fløybanens øverste stasjon. Her er det tilrettelagt for barnevogn, det finnes rastehytter og om sommeren er det mulig å leie kano.

Sydnes sjøbad

Sydnes sjøbad ligger like ved Hurtigruteterminalen i Jekteviken. Gangavstand fra Torgalmenningen og sentrum. Har brygge og badestiger for å lette tilkomsten til vannet. 

Savner du noen badeplasser i oversikten? Tips oss!

Du vil kanskje også lese disse?

Vintersport Parkliv Fløyen