En ung dame som jobber ved to dataskjermer

Økonomi og administrasjon

Ønsker du å rekruttere en student til din virksomhet med kompetanse innen økonomi og administrasjon? Det er mange studieprogram innen sektoren som tilbyr praksis eller internships for studenter i Bergen.

En gruppe studenter som sitter og snakker sammen i en sofagruppe
Et nettbrett og noen ark med statistikk og grafer på

Universitetet i Bergen

Profesjonsstudiet i samfunnsøkonomi ved UiB tilrettelegger for praksis for både bachelorstudenter og masterstudenter på studieprogrammet. På emnet ECON381 skal studentene gjennomføre et prosjekt for en virksomhet som er oppdragsgiver.

Kontakt: studierettleiar.svfa@uib.no

Norges Handelshøyskole

Internasjonale bachelorstudenter i økonomi og administrasjon ved NHH kan gjennom internship abroad få praksis i det norske næringslivet i bergensregionen. Praksisperioden er på om lag 150 arbeidstimer.

Internasjonale masterstudenter i økonomi og administrasjon ved NHH kan gjennom internship abroad få praksis i det norske næringslivet i bergensregionen. Praksisperioden er på om lag 150 arbeidstimer.

Masterstudenter på NHH får mulighet til praksis gjennom emnet ENEINT. Emnet er knyttet til programmet ENE: Energy, Natural Resources and the Environment. Studentene finner sine egne internships, som kan være i bergensregionen eller andre steder i Norge. Praksisperioden er fire fulle arbeidsuker.

Kontakt: icc@nhh.no

Handelshøyskolen BI

Bachelorstudenter i økonomi og administrasjon hos Handelshøyskolen BI kan ta internship på høsten på 3. studieår. Studentene jobber i en valgfri bedrift på deltid. Praksisperioden er på 240 arbeidstimer fordelt på 15 uker.

Bachelorstudenter i økonomi og forretningsjus hos Handelshøyskolen BI kan ta internship på høsten på 3. studieår. Studentene jobber i en valgfri bedrift på deltid. Praksisperioden er på 240 arbeidstimer fordelt på 15 uker. 

Kontakt: experiential.learning@bi.no